Izvor: Danas, 06.Dec.2022, 15:40

Narodnjak Jovanović u Savetu Evrope: Srbija tone u medijski mrak

Poslanik Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je danas na sednici Komiteta Saveta Evrope za kulturu i medije da Srbija nažalost tone u medijski mrak i da režim pokušava da uspostavi potpunu kontrolu javnog mnjenja žestokim napadima i kampanjama protiv malobrojnih medija koji nisu pod njegovom kontrolom dok istovremeno obilato finansira medije koji šire propagandu vlasti.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Narodna stranka predala non-pejper članovima Komiteta Saveta Evrope za kulturu i medije

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Dec.2022

Poslanik i portparol Narodne stranke Stefan Jovanović predao je danas "non-pejper" članovima Komiteta Saveta Evrope za kulturu i medije, u kome se navodi da je u Srbiji "sloboda izražavanja i medija odredjena Ustavom i zakonima, ali stvarnost govori o očiglednom odsustvu okruženja koje pogoduje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.