Izvor: B92, 19.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narkoman ubo učenika iglom

Leskovac -- U dvorištu leskovačke osnovne škole narkoman je ubo špricem s iglom učenika četvrtog razreda.

Nastavnici i učenici škole rekli su da se incident dogodio oko 15 sati na velikom odmoru i da se zavisnik najverovatnije "razbesneo" jer su ga učenici posmatrali dok se drogirao, pa je jednog gađao iglom i pogodio u šaku, a drugog je gađao kašičicom u kojoj je zagrevao drogu.

Školska psihološkinja je u kratkoj izjavi agenciji Beta negirala da se incident >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dogodio i odbila da o tome dalje razgovara.

Dečak je odmah zbrinut u leskovačkoj bolnici a portparol policije Boban Zdravković potvrdio je za B92 da je narkoman uhapšen.

Direktor škole , Svetislav Prokopijević kazao je da predstavnici škole godinama traže da dok traje nastava u dvorištu patrolira policajac ali još uvek nisu dobili pomoć policije.

Škola Vožd Karađorđe nalazi se u leskovačkom Radničkom naselju poznatom po najvećem broju registrovanih narkomana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.