Najviše građana uz RTS tokom Putinove posete

Izvor: RTS, 18.Jan.2019, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najviše građana uz RTS tokom Putinove posete

Prvi program Radio-televizije Srbije, u danu posete predsednika Ruske Federacije Srbiji, bio je ubedljivo najgledaniji TV program.
Već u prvim minutima TV prenosa i specijalne emisije "Putin u Srbiji: istorija, ekonomija, kultura", preko dva miliona ljudi pratilo je naš Prvi program, a milionski auditorijum nastavio je da prati RTS tokom čitavog dana.
Prenosili smo sva dešavanja, sa više od deset >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << lokacija u prestonici i gledalo nas je 26,5 odsto televizijske publike (više nego svaki četvrti gledalac), uz dnevni auditorijum od čak 3.654.000 gledalaca. Prva naredna televizija sa nacionalnom pokrivenošću imala je skoro šest odsto manju gledanost.
Posetu Vladimira Putina, RTS je pratio sa četvoro reportažnih kola i 50 kamera, uz angažovanje tima od 300 profesionalaca.
Emitovali smo oko devet sati programa uživo.
U Studiju 10 smenjivali su se razgovori sa gostima, direktni prenosi i uključenja reportera RTS- a: uživo su intervjuisali i ruske i srpske zvaničnike, koji su za Javni medijski servis govorili o unapređenju saradnje dveju država.
Osim televizijskog prenosa, o svim detaljima događaja smo tokom jučerašnjeg dana kontinuirano izveštavali i na Prvom programu Radio Beograda, čiji su reporteri i novinari takođe realizovali direktan radio prenos, uključenja i specijalne emisije, takođe u ukupnom programskom trajanju od devet sati, kao i na RTS1.
RTS je omogućio auditorijumu širom sveta da i putem interneta isprate posetu ruskog predsednika Srbiji: iz časa u čas na Internet portalu RTS-a i preko multimedijalne platforme RTS Planeta.
Hvala na poverenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.