Najbolji studenti Alfa BK Univerziteta u poseti Minsku i gradilištima BK GROUP

Izvor: BKTV News, 01.Maj.2018, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji studenti Alfa BK Univerziteta u poseti Minsku i gradilištima BK GROUP

Za njih ovaj poziv predstavlja ogromno zadovoljstvo i veliku čast.

Najbolji studenti Alfa BK Univerziteta i mladi naučnici su, na poziv porodice Karić, a u organizaciji Karić fondacije, posetili Minsk, glavni grad Belorusije, kako bi upoznali sve lepote ovog grada, ali se I upoznali sa tim šta BK kompanija radi i gradi u beloruskoj prestonici.

Kako bi ovaj prelepi grad sagledali u punom sjaju, u Nacionalnom teatru gledali su balet, a nakon fakultativnih aktivnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << I obilaska grada, očekuje ih poseta gradilištima kompanije Karić, velelepnim zdanjima koje su napravili, kao i sedištu same kompanije BK group u Minsku.

Studenti Alfa BK univerziteta ističu da za njih ovaj poziv predstavlja ogromno zadovoljstvo i veliku čast, te da sa nestrpljenjem iščekuju da BK group počne da radi i u Srbiji, kako bi tu pronašli svoje mesto i kako ne bi odlazili u inostranstvo da traže posao.



Studente na ovom fakultativnom putovanju predvodi rektor Alfa BK univerziteta, Slavko Vukša.



Isidora Tasić iz Niša kaže da je ovo veliko iskustvo i šansa da se upoznaju sa porodicom Karić i načinom na koji funkcioniše njihova porodica. Jovan Milić dodaje da je ponosan što posećuje BK grupu, da vidi pravo čudo koje je jedan Srbin napravio u Minsku.

"Porodica Karić dugi niz godina podržava mlade ljude i talente u Srbiji i daje stipendije i mnogi bi trebalo da slede njihov primer", poručio je Milić.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

BK Grupa ugostila nadarene studente i učenike  

Izvor: BKTV News, 02.Maj.2018, 12:45

Najbolji studenti Alfa BK Univerziteta, studenti iz Niša i učenici srednje škole „Bora Stanković“ iz Niša borave u Minsku na poziv BK Grupe, njenih osnivača i Fondacije Karić...Drugog dana svoje posete Minsku učenici i studenti su obišli velelepno zdanje – poslovno-stambeni kompleks Mayak...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.