Najbolji „Objedinjena naplata“ i Vodovod „Naisus“

Izvor: Danas, 23.Jul.2012, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji „Objedinjena naplata“ i Vodovod „Naisus“

Više od trećine građana Niša smatra da javno-komunalna preduzeća u ovom gradu loše rade, ali čak 50 odsto ocenjuje da svoj posao najbolje obavljaju „Objedinjena naplata“ i Vodovod „Naisus“, pokazalo je najnovije istraživanje agencije Luibris extra, jedine agencije za istraživanje javnog mnjenja na jugu Srbije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nišlije o novoj gradskoj vlasti

Izvor: Medijski istraživački centar, 24.Jul.2012, 12:10

Većina građana Niša veruje ili delimično veruje da će novoizabrana vlast u grdu ispuniti predizborna obećanja, rezultat je istraživanja javnog mnjenja niške agencije „Lubris extra“.. Na pitanje da li veruju da će nova gradska vlast ispuniti predizborna obećanja 28 odsto ispitanika odgovorilo...

Nastavak na Medijski istraživački centar...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.