Najavili iz ministarstva: Uzmi račun i pobedi opet krajem godine ili na proleće 2018. godine

Izvor: BKTV News, 01.Apr.2017, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavili iz ministarstva: "Uzmi račun i pobedi" opet krajem godine ili na proleće 2018. godine

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" mogla bi ponovo da bude organizovana krajem ove godine ili na proleće 2018. godine, najavio je danas državni sekretar u Miunistarstvu državne uprave i lokalne samouprave Željko Ožegović.

Ožegović je rekao novinarima da se o produženju nagradne igre razmišlja s obzirom da su postignuti dobri finansijski rezultati.

"Neke zemlje su sprovodile ove nagradne igre više godina, poput Bugarske, Portugala, Mađarske i Slovačke. Kod >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nas je nagradna igra imala dobar finansijski efekat s obzirom da je u njoj učestvovalo skoro 25 odsto stanovništva, što u drugim zemljama nije bio slučaj", rekao je Ožegović na Beogradskom sajmu, prilikom dodele osam automobila "Fijat 500L" dobitnicima trećeg izvlačenja nagradne igre.

“Uzmi račun i pobedi”: Ovo su dobitnici dva stana u Beogradu i automobila "fiat 500L"

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

OŽEGOVIĆ: Uzmi račun i pobedi opet krajem godine ili na proleće 2018!

Izvor: Kurir, 01.Apr.2017

...Ožegović je rekao novinarima da se o produženju nagradne igre razmišlja s obzirom da su postignuti dobri finansijski rezultati..Dobitnik stana u naselju Stepa Stepanović.."Neke zemlje su sprovodile ove nagradne igre više godina, poput Bugarske, Portugala, Mađarske i Slovačke Kod nas je nagradna...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.