Izvor: B92, 08.Maj.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada novinarki RTV B92

Beograd -- Jasmini Seferović, uredniku na TV B92, dodeljeno je priznanje Međunarodnog evropskog pokreta.

Uredniku TV B92 dodeljeno je priznanje Međunarodnog evropskog pokreta "Doprinos godine Evropi", a na koncertu povodom Dana Evrope u Zadužbini Ilije M. Kolarca priznanje je uručio predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, Živorad Kovačević.

Nakon dodele nagrade, Jasmina Seferović ocenila je da je značaj nagrade veći kada se uzme u obzir činjenica da je ona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dodeljena za evropske intergacije: "Činjenica da je 'Istina, odgovornost, pomirenje', emisija koja se bavi ratnim zločinima i suočavanjem s prošlošću, dobila nagradu za evropske integracije govori koliko nam je to bitno pitanje na putu ka Evropi i nadam se da nam taj ispit neće biti beskrajno dugo odlagan."

Živorad Kovačević naveo je da je novinar B92, Jasmina Seferović, svojim radom doprinela Evropi, jer je njen rad prvenstveno bio posvećen utvrđivanju istine, što je neophodno na putu ka Evropi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.