Nadzorni odbor Skupštine Srbije o toku predizborne kampanje redovno analizirao izveštaje REM-a

Izvor: Danas, 19.Jun.2020, 17:19

Nadzorni odbor Skupštine Srbije o toku predizborne kampanje redovno analizirao izveštaje REM-a

Skupština Srbije saopštila je danas da je njen Nadzorni odbor za sprovođenje opšteg nadzora nad postupcima političkih stranaka, kandidata i sredstava javnog informisanja u toku izbornih aktivnosti održao šest redovnih sednica, na kojima su redovno analizirani izveštaji REM-a o nadzoru pružalaca medijskih usluga tokom predizborne kampanje.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nadzorni odbor analizirao izveštaje REM-a i dopise stranaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2020

Nadzorni odbor Skupštine Srbije za praćenje izbora analizirao je izveštaje REM-a i dopise kojima su se tom telu obraćale političke stranke ili civilno društvo, saopšteno je iz parlamenta...Kako se navodi, Nadzorni odbor je izdavao preporuke ili saopštenja koji su imali za cilj da unaprede postupanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.