Naduvana cena evrodizela

Izvor: Press, 18.Dec.2009, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naduvana cena evrodizela

Država dopušta domaćim naftašima da na evrodizelu zarađuju 15 dinara po litru, zbog čega je ovaj derivat u Srbiji najskuplji u regionu

Na srpskim pumpama se trenutno toči najskuplji evrodizel u regionu, a domaće naftne kompanije zarađuju na njemu oko 15 dinara po litru!
Naftaši kažu da ima prostora za manju cenu ovog goriva, ali je do sada cenu spustila samo jedna kompanija! U Ministarstvu energetike tvrde da nemaju konkretno rešenje za ovaj problem, ali da razmatraju šta mogu da urade!
Neefikasne...

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Srbija : naduvana cena evrodizela

Izvor: AutoBlog, 19.Dec.2009, 13:45

Preuzeto sa : Pressonline.rsDržava dopušta domaćim naftašima da na evrodizelu zarađuju 15 dinara po litru, zbog čega je ovaj derivat u Srbiji najskuplji u regionu Na srpskim pumpama se trenutno toči najskuplji evrodizel u regionu, a domaće naftne kompanije zarađuju na njemu oko 15 dinara po...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.