Izvor: B92, 20.Avg.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadležna ministarstva traže kontrolu rada Fakulteta za menadžment u sportu

Beograd -- Inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva za prosvetu i sport Vlade Srbije proveravaće poslovanje Fakulteta za menadžment u sportu Univerziteta BK zbog osnovanih sumnji da su zaposleni u toj visokoškolskoj ustanovi kršili propise i standarde rada. Kako se navodi u saopštenju BK Grupe, poziv inspektorima je u sredu uputio prorektor BK Univerziteta Ivan Bagarić na osnovu nalaza interne kontrole. Interna kontrola je obavestila Rektorat da postoje sumnje u ispravnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rada na Fakultetu za menadžment u sportu i da su "možda učinjene nepravilnosti na štetu profesora, studenta i osnivača".

Potpredsednik BK grupe zadužen za odnose sa javnošću Tihomir Stanić je za agenciju Beta rekao da se radi o sumnji da je krsešena procedura rada za koju su zadužena odgovorna lica Fakulteta za menadžment u sportu. On nije želeo da navodi da li su osumnjičeni profesori tog fakulteta, ali je naglasio da očekuje da inspektori što pre završe kontrolu. O nalazima kontrolora javnost će, kako je obećao, biti upoznata. Stanić je rekao da ne bi trebalo da početak nove školske godine na Fakultetu za menadžment u sportu Univerziteta BK bude doveden u pitanje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.