Na zimovanje i za 100 evra!

Izvor: Press, 02.Jan.2011, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na zimovanje i za 100 evra!

Ponuda zimskih aranžmana šarolika je i pristupačna za svačiji džep, tvrde za Press u turističkim agencijama. Upravo zbog toga istraživali smo gde sve građani mogu da otputuju na zimovanje za 100, 300, 500 i 1.000 evra!
Direktor agencije „Argus" Aleksandar Vučković navodi za Press da za 100 evra u ponudi imaju zimovanje u Bugarskoj, u planinskom turističkom centru Bansko.
- Boravak u hotelu sa tri zvezdice, sedam noći sa doručkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bez prevoza, košta 99 evra. Povoljnu cenu aranžmana u ponudi ima i Kopaonik, gde najam dvokrevetnog aranžmana u „Konacima" za sedam noći košta 135 evra - kaže Vučković.
Za 249 evra može da se zimuje i u centru Borovec u Bugarskoj, u hotelu sa četiri zvezdice, što uključuje sedam noćenja sa doručkom.
- Na Jahorini, u hotelu „Vučko" sa četiri zvezdice, sedam noćenja na bazi polupansiona košta 325 evra, bez prevoza. Za cenu preko 500 evra preporučio bih Austriju, Bad Hofštajn. Tamo ćete za 615 evra, bez prevoza, imati smeštaj u hotelu sa četiri zvezdice na bazi polupansiona za sedam noći - kaže Vučković.

U agenciji „Kon Tiki" kažu da za 100 evra može da se otputuje na zimovanje u Austriju, Karpun gde za 76 evra po sobi može da se dobije najam apartmana za sedam noćenja.
- Za 300 evra mogu da odu na zimovanje dve osobe u Bugarsku, u Bansko, u hotel „Holidej grup" sa tri zvezdice. Cena za sedam noći, sa doručkom, po osobi je 150 evra. Za one sa dubljim džepom, koji na zimovanje mogu da potroše i do 1.000 evra, u ponudi imamo Kopaonik, hotel „Grand", gde je usluga na bazi polupansiona za sedam noćenja za dve osobe u dvokrevetnoj sobi 714 evra - kaže za Press portparol „Kon Tikija" Milica Žarković.
Ona preporučuje putnicima da iskoriste niže cene i u skijalištima Evrope u januaru mesecu.
- Tada je raspust naših školaraca i moguće je u januaru zimovati na nekim od skijališta Austrije ili Italije, kada su cene znatno niže nego u decembru ili februaru i martu - zaključuje ona.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Na zimovanje i za 100 evra!

Izvor: S media, 03.Jan.2011, 16:44

Ponuda zimskih aranžmana šarolika je i pristupačna za svačiji džep, tvrde za Preš u turističkim agencijama. Upravo zbog toga istraživali smo gde sve građani mogu da otputuju na zimovanje za 100, 300, 500 i 1.000 evra!..Direktor agencije „Argus" Aleksandar Vučković navodi za Preš da za 100...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.