Na putu za Blogomaniju, svratite u Westgate i osvojite vikend za dvoje

Izvor: NovaEnergija.net, 03.Jun.2016, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na putu za Blogomaniju, svratite u Westgate i osvojite vikend za dvoje

Najveća regionalna konferencija Fashion & Beauty Blogomanija putuje u najveći centar mode u regionu, Westgate Shopping City, gde će se održati Instagram takmičenje u kojem možete osvojiti vrednu nagradu.
Svi učesnici Fashion & Beauty Blogomanije na svoj putovanju će posetiti Westgate, gde će imati priliku da osvoje vrednu nagradu – vikend za dvoje u hotelu Habakuk u Mariboru! Potrebno je da objavite interesantan „selfi“ iz Westgatea na svom Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << profilu s hashtagovima #blogomanija i #westgateshoppingcity. Najbolji selfi iz centra, odnosno srećni dobitnik vikenda za dvoje u Mariboru, biće izabran od strane žirija na kraju konferencije!
Doživite istinski užitak kupovine u ugodnom ambijentu Westgatea, u kojem ćete pronaći više od 240 trgovina najpoznatijih domaćih i stranih brendova. Bogati asortiman zadovoljiće sve vaše želje i potrebe. Opremite se zanimljivim modnim kombinacijama, sportskom obućom i odećom; osvežite i moderno opremite domaćinstvo uz poznate brendove posvećene uređenju doma.
Obavezno posetite Dolce & gelato caffe bar by Illy i opustite se uz najfiniju kafu i besplatan Wi-Fi. Ne zaboravite da objavite svoju fotografiju koja će vas odvesti na nezaboravan vikend u Hotelu Habakuk. Radujemo se vašem dolasku!

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na putu za #Blogomanija, svratite u Westgate i osvojite vikend za dvoje

Izvor: Scandal.rs, 03.Jun.2016

Najveća regionalna konferencija Fashion & Beauty Blogomanija putuje u najveći centar mode u regionu, Westgate Shopping City, gde će se održati Instagram takmičenje u kojem možete osvojiti vrednu nagradu...Svi učesnici Fashion & Beauty Blogomanije na svoj putovanju će posetiti Westgate, gde...

Nastavak na Scandal.rs...

Vaše fashion & beauty leto uskoro počinje

Izvor: NovaEnergija.net, 03.Jun.2016

Treća regionalna Blogomanija, koja se održava u hotelu Habakuk na Mariborskom Pohorju od 8. do 12. juna, okuplja velika imena digitala, mode i lepote celog regiona!. Prvog dana konferencije 8. 06. predviđen je put do samog Pohorja koji je organizovao Terra Travel za sve učesnike i goste regiona po...

Nastavak na NovaEnergija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.