Na plaži kod Ulcinja pronađen mrtav delfin

Izvor: Blic, 21.Mar.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na plaži kod Ulcinja pronađen mrtav delfin

Na ulcinjskoj Velikoj plaži danas je pronađen uginuo delfin, težak oko 80 kilograma, javili su podgorički mediji. Na telu delfina nije bilo fizičkih povreda

Kako je objavio portal "Vijesti", na telu delfina nije bilo uočljivih fizičkih povreda. Ulcinjanin Mensur Maljušević, koji je pronašao mrtvog delfina, sumnja da se uginuli sisar nasukao u plićaku.

Na kupalištu kod Tivta krajem februara takođe je pronađen mrtav delfin, dužine 2,18 metara i težak više od 90 kilograma.

Povezane vesti: Nađen mrtav delfin na plaži kod Tivta Ohajo: Vlasnik oslobodio divlje zveri, pa se ubio

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NA PLAŽI KOD ULCINJA PRONAĐEN MRTAV DELFIN

Izvor: Kurir, 21.Mar.2012

Ulcinjanin Mensur Maljušević, koji je pronašao mrtvog delfina, sumnja da se uginuli sisar nasukao u plićaku..Foto: Vijesti..PODGORICA - Na ulcinjskoj Velikoj plaži danas je pronađen uginuo delfin, težak oko 80 kilograma, javili su podgorički mediji...Kako je objavio portal "Vijesti", na telu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.