Na izgled je svaka ista, njih ne možeš da biraš već da potrefiš: Evo gde su najslađe lubenice FOTO

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 16:00

Na izgled je svaka ista, njih ne možeš da biraš već da potrefiš: Evo gde su najslađe lubenice FOTO

Omiljeno osveženje u vrelim letnjim danima za mnoge je hladna lubenica. Iako je zbog svoje slasti često poistovećujemo sa voćem, ova biljka ipak spada u red povrtarskih kultura. Na izgled skoro je svaka ista, a unutra – kako koja. Porodica Majstorović iz sela Kačulice kod Čačka uzgaja lubenice godinama unzad, pa njihovo decenisjko znanje retko kad omane.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NA IZGLED JE SVAKA ISTA, NJIH NE MOŽEŠ DA BIRAŠ VEĆ DA POTREFIŠ: Majstorovići iz Kačulica kod Čačka gaje najslađe lubenice (FOTO)

Izvor: Pančevac-online.com, 01.Jul.2023

Omiljeno osveženje u vrelim letnjim danima za mnoge je hladna lubenica. Iako je zbog svoje slasti često poistovećujemo sa voćem, ova biljka ipak spada u red povrtarskih kultura. Na izgled skoro je svaka ista, a unutra – kako koja. Porodica Majstorović iz sela Kačulice kod Čačka uzgaja lubenice...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.