Na Kopaoniku rekordno povećanje turista

Izvor: BKTV News, 10.Avg.2017, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kopaoniku rekordno povećanje turista

Od početka letnje sezone u planinskom centru Kopaonik beleži se rekordno povećanje turista.

Od početka sezone ostvareno je oko 22 hiljade vožnji, a broj prodatih karata povećan je za 60 odsto u odnosu na prošlu godinu. Cena karte je 350 dinara za odrasle, a za decu 250, dok deca uzrasta do četiri godine ne plaćaju.

Finansijski podaci pokazuju da je ovo leto premašilo sva očekivanja, pa je tako za period od 12. juna, kada je počela letnja sezona, do danas >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ostvaren promet za 70 odsto veći u odnosu na prethodnu godinu. Odličnoj poseti doprineli su raznovrsni zanimljivi sadržaji koji su prilagođeni za porodice, ali i za one koji vole odmor da provedu dinamično, uz adrenalin i sport.

Najveći broj turista je iz Beograda, Novog Sada, Novog Pazara, Niša i Kruševca. Prisutni su i turisti iz inostranstva, mahom iz Turske.

U samom centru Kopaonika otvoreno je više novih gradilišta, izgrađuju se novi hoteli kako bi se proširili turistički kapaciteti. Sama izgradnja i buka kvare opšti utisak letnjih turista.

Veliki broj promotivnih paketa, kako u hotelskoj ponudi, tako i tematskih vikenda, doprineli su tome da se prethodnog vikenda obori rekord posećenosti, kada je zabeleženo duplo više vožnji na letnjim sadržajima nego u istom periodu prošle godine, piše "RasinaPress.Info".

Brzeće takođe je zabeležilo povećan broj turista koji su se sklonili od vrelih letnjih dana. Cena u privatnim pansionima i apartmanima se kreće od devet evra, a zbog velikog broja gostiju neophodno je unapred uraditi rezervaciju.

Prijatne temperature, koje ne prelaze 25 stepeni, i brojna aktivna dešavanja garantuju dobar provod i uspešno leto na planini.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Promet na Produktnoj berzi manji nego prethodne nedelje

Izvor: Beta, 11.Avg.2017, 14:31

Na Produktnoj berzi u Novom Sadu ove nedelje ukupan promet robe je bio 1.975 tona, što je za 21,81 odsto manje nego nedelju pre, saopštila je danas ta berza. Vrednost robe iznosila je 61,9 miliona dinara i u odnosu na prošlu nedelju finansijski promet je bio veći za 11,93 odsto. Novi ovosezonski...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.