Na Instagram konačno stižu biznis profili i alati da vam olakšaju promociju

Izvor: NovaEnergija.net, 01.Jun.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Instagram konačno stižu biznis profili i alati da vam olakšaju promociju

Glasine su ipak bile tačne – poslovni profili stižu na Instagram.
Nalozi koji će biti priznati kao biznis profili dobiće alate koji će im pomoći da izmere koliko su uspešni njihovi postovi, ali i da promovišu svoje postove. Admini biznis profila moći će da vide svoje pratioce i postove na osnovu doba dana, i da zaključe kada je najbolje da budu aktivni na Instagramu.
Promocija je veoma važna funkcija. Poslovni profili će moći da odaberu ciljnu publiku kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << žele da promovišu neki sadržaj ili da izaberu da Instagram to uradi automatski. Takođe, moći ćete da izaberete vremenski period za trajanje promocija.
Sa više od 200.000 preduzeća koja koriste Instagram da promovišu svoje poslovanje, bilo je neizbežno da se naprave alati koji će pomoći korisnicima. Alati izgledaju poput onih na Facebook page. Jasno je da Facebook želi da korisnici koriste i jednu i drugu mrežu za svoju promociju, iz tog razloga su alati i veoma slični.
Instagram poslovni profili prvo stižu u SAD, Australiju i na Novi Zeland. Za sve ostale, kompanija obećava globalno predstavljanje do kraja 2016. godine.

Izvor: thenextweb.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.