Na Infektivnoj klinici 92 pacijenta, u bolnici u Zemunu 380 pacijenata

Izvor: Danas, 08.Jul.2020, 09:59

Na Infektivnoj klinici 92 pacijenta, u bolnici u Zemunu 380 pacijenata

Na Infektivnoj klinici Kliničkog centra Srbije nalaze se 92 pacijenta sa srednje teškom i teškom kliničkom slikom, dok je u bolnici u Zemunu 380 pacijenata, među kojihma je 30 na intenzivnoj nezi, prenosi RTS i navodi da je situacija u Novom Pazaru stabilizovana, dok je loša u Sjenici i Tutinu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Preminulih 11, novoobolelih 357, Vučić tvrdi verovatno bez policijskog časa

Izvor: VOA, 08.Jul.2020

U protekla 24 sata u Srbiji zabeleženo još 357 slučajeva obolelih od koronavirusa, od ukupno 8.590 testiranih osoba, a od posledica infekcije preminulo je 11 ljudi, izjavio je na vanrednoj konferenciji za štampu posvećenoj jučerašnjim demonstracijama u Beogradu predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Na...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.