NOVI, BOLJI, BRŽI: Testirajte beta verziju sajta Kurir.rs

Izvor: Kurir, 31.Avg.2015, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI, BOLJI, BRŽI: Testirajte beta verziju sajta Kurir.rs

Od danas svi posetioci našeg sajta mogu da testiraju novu beta verziju sajta Kurira, koja u pozadini nosi najsavremeniju tehnologiju sa novom strukturom programiranja koja višestruko ubrzava učitavanje sadržaja

Adria Media Group lansirala je novu beta verziju sajta Kurira. Nova verzija urađena je po najsavremenijoj tehnologiji koja je sa novom strukturom programiranja višestruko ubrzala učitavanje sadržaja sajta. Posle testnog perioda bićemo spremi da objavimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kako imamo najbrži sajt na Balkanu!

Novu, beta verziju sajta Kurira možete testirati ovde.

Primena nove tehnologije započela je novu etapu razvoja izrade digitalnih platformi u Srbiji i šire. Kurirov sajt koji je već sa lansiranjem nove mobilne verzije pre mesec i po dana implementirao ovu tehnologiju i sada tu tehnologiju prenosi i na desktop verziju, kao i verziju za tablete. Sve to je deo dobro osmišljene Mobile first strategije razvoja sajta Kurira, kao i drugih digitalnih platformi kompanije.

Kurir je prvi i jedini sajt sa ovom vrstom tehnologije ne samo u Srbiji već i u Centralnoj i istočnoj Evropi. Ujedno, nova desktop verzija je rađena u responsive dizajnu. To znači da posetioci Kurira nisu dobili samo neuporedivo brži sajt već će im se ubuduće izgled sajta prilagođavati veličini ekrana uređaja sa kog mu pristupaju.

Sa beta verzijom sajt Kurira dobija i novi vizuelni identitet. Nova verzija rezultat je želje tima Kurira da posetiocima pruži poboljšan i unapređen dizajn, koji će olakšati pretragu, povećati preglednost, biti udobniji za čitanje, ali i ponuditi dosta novih, zanimljivih sadržaja sa jasno izdvojenim kategorijama i vestima uopšte. Prioritet je i ovog puta bilo zadovoljstvo naših posetilaca.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.