Izvor: Blic, 20.Mar.2020, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVE RESTRIKTIVNE MERE VLADE Sutra prestaje javni prevoz, zatvaraju se restorani, kafići i tržni centri

Premijerka Ana Brnabić najavila je da se od sutra u 20 sati ukida javni prevoz u Srbiji i zatvaraju restorani, kafići i tržni centri. Ona je posle konsultacija s predsednikom Aleksandrom Vučićem izjavila da je doneta odluka da se ide na još restriktivnije mere.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RESTRIKTIVNE MERE VLADE U nedelju bez javnog prevoza u celoj Srbiji, sutra se zatvaraju restorani, kafići i tržni centri

Izvor: Blic, 20.Mar.2020

Premijerka Ana Brnabić najavila je da se od nedelje ukida javni prevoz u Srbiji, a već sutra u 20.00 zatvaraju restorani, kafići i tržni centri. Ona je posle konsultacija s predsednikom Aleksandrom Vučićem izjavila da je doneta odluka da se ide na još restriktivnije mere.

Nastavak na Blic...

Niš od večeras: ukida se gradski prevoz, zatvaraju se tržni centri

Izvor: JužneVesti.com, 21.Mar.2020, 17:14

Javni prevoz u Nišu ukida se od večeras, odluka je Vlade Srbije, a Gradski štab doneo je naredbu da se od večeras zatvore i svi tržni centri, osim apoteka u njima, prodavnica hrane i sredstava za higijenu. Naredba i da oni koji prodaju hleb na šalteru imaju rukavice i maske, a u marketima da bude...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.