Izvor: Blic, 26.Jun.2020, 19:22

NOVA ODLUKA KRIZNOG ŠTABA Zdravstveni radnici mogu biti prekomandovani u bilo koju bolnicu, bilo gde u Srbiji

Medicinski radnici, saradnici i drugi zaposleni u zdravstvenim ustanovama mogu biti premešteni u bilo koju javnu zdravstvenu ustanovu ili privremenu bolnicu kojoj nedostaje potreban broj radnika, odlučeno je na sednici Kriznog štaba. Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja dr Berislav Vekić objašnjava da se svako nepostupanje po nalogu nadređenog može kažnjavati i otkazom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljena NOVA ODLUKA KRIZNOG ŠTABA! Korona ne posustaje, STROGA PRAVILA se vraćaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2020

Krizni štab je na sednici doneo odluku prema kojoj će se nedostatak dovoljnog broja zdravstvenih radnika na odredjenom mestu rešiti tako što će zaposlene s drugih mesta premeštati u one bolnice ili privremene kovid centre gde je pomoć potrebna..Medicinski radnici, saradnici i drugi zaposleni u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.