NJUZVIK OTKRIVA: Pomama za grudima koje traju jedan dan!

Izvor: Kurir, 26.Maj.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJUZVIK OTKRIVA: Pomama za grudima koje traju jedan dan!

Kako bi dobile bujnije poprsje na nekoliko sati i izbegle skalpel, dame na Zapadu primenjuju metodu kojom se u dekolte ubrizgava fiziološki rastvor, piše novi Njuzvik Srbija

BEOGRAD - Pepeljuge 21. veka, po nestanku čarolije, uskoro neće gubiti cipelicu po povratku iz izlaska, već svoje bujno poprsje!

Prof. dr Marjan Novaković

I OVA METODA NIJE PRIJATNA

Plastični i rekonstruktivni hirurg prof. dr Marjan Novaković kaže da  zahvat >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ima logike u slučajevima kada pacijentkinje žele da steknu sliku o tome kako će izgledati s većim grudima:

- Fiziološki rastvor je bezopasan, a pomoću njega se dobije volumen, tako da hirurg može da odredi koji implantat je najadekvatniji. Ipak, ova metoda nije baš prijatna jer treba ubrizgati do 300 kubika rastvora.

REAGOVANJA

Suzana Mančić

Još samo da ih pune vazduhom!

Samo još da ih pune vazduhom pa da ih probušiš ko balon kad dosade. Ne treba mi to! Ja sam konkretna. Kad nešto poželim, to i uradim.

Nevena Adžemović

Sviđa mi se ta ideja

Mnoge žene se kaju nakon ugradnje silikona, tako da mi se sviđa ova ideja. Možda je i bolje da žena utvrdi da li joj se sviđa veće poprsje. Kako to funkcioniše, samo ti uvećaju ili ih i zatežu?

Vendi

Implantati su demode

Ovaj metod će naći poklonike kod nas, ali ja više ne bih uvećavala grudi. Imala sam silikone pre desetak godina, ali sad smatram da su implantati demode.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.