Izvor: Blic, 26.Mar.2024, 16:38

NISU JOŠ NI POČELE DA ŽIVE, A KAMOLI DA STARE! Devojčice od 10 godina u Srbiji masovno koriste KREME PROTIV BORA, dokrori FRAPIRANI šta zatiču u ordinaciji

Osobe mlađe od 15 godina u Švedskoj moraće da imaju saglasnost roditelja za kupovinu proizvoda za negu kože protiv starenja, jer kako navode tamošnji stručnjaci, društvene mreže i mediji izazivaju potencijalno štetan diktat lepote. Stručnjaci strahuju da bi to moglo da ima štetan uticaj na mladu kožu, a zabrinuti su i zbog psihološkog uticaja na decu koja su opsednuta starenjem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ova kozmetika zabranjena za decu mlađu od 13 godina! Na TikToku se širi trend korišćenja krema protiv starenja kože, evo zašto je to štetno za mlade

Izvor: Blic, 27.Mar.2024, 11:46

Vodeći lanac švedskih apoteka uvodi starosna ograničenja za negu kože protiv starenja usled sve veće zabrinutosti širom Evrope zbog potencijalno štetnih efekata na kožu dece ako prerano krenu da upotrebljavaju takve proizvode, prenosi Tanjug.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.