NIJE SVE U BIZNISU Privrednici kuvaju za vas: Konfindustrija organizovala prvo veče u okviru inicijative Industrijalci za šporetom

Izvor: Blic, 24.Nov.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SVE U BIZNISU Privrednici kuvaju za vas: Konfindustrija organizovala prvo veče u okviru inicijative "Industrijalci za šporetom"

Konfindustrija Srbija, deo mreže najznačajnijeg udruženja italijanskih proizvodnih i uslužnih kompanija organizovala je 22. novembra u beogradskom restoranu "Saporibelli" prvu u nizu tematskih večera "Industrijalci za šporetom".

Gosti beogradskog restorana bili su u prilici da osete ukuse Italije u interpretaciji Erika Kosute, predsednika Konfindustrije Srbija i Dragana Filipovića, predsednika Izvršnog odbora Generali osiguranja Srbija.

Kosuta i Filipović, zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gostima, poručili su da će deo sredstava od večere biti usmeren u humanitarne svrhe.

Cilj akcije "industrijalci za šporetom" je da se poslovni ljudi koji čine italijansku poslovnu zajednicu u Srbiji oprobaju u novoj ulozi i prikažu onu nevidljivu stranu svoje ličnosti time što ce se na jedno veče postatiu šefovi kuhinje.

Novembarski susreti privrednika u kuhinji poklapaju se sa obeležavanjem "Druge nedelja italijanske kuhinje u svetu"- inicijativa koju promoviše italijansko ministarstvo spoljnih poslova, a u čijoj realizaciji učestvuje preko 200 diplomatskih predstavništava Italije u svetu.

Drugu nedelju italijanske kuhinje u svetu u Srbiji organizuje Ambasada Italije u Beogradu u saradnji sa svim institucijama i organizacijama koje predstavljaju italijanski sistem u Srbiji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.