Izvor: Blic, 16.Nov.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZGODA U ČAČKU Dečaka drug slučajno ubo olovkom u oko na času

U Mašinsko saobraćajnoj školi u Čačku u sredu se dogodila nezgoda u kojoj je učenik prvog razreda, smera auto-limar, na času praktične nastave zadobio povrede oka.

Direktor škole Mirko Lazović je za RTS rekao da je dečaka slučajno drug pogodio zašiljenom olovkom u oko.

Slučaj je prijavljen školskom policajcu i utvrđeno je da nema elemenata vršnjačkog nasilja.

Iz škole kažu da je pokrenut redovan postupak za utvrđivanje svih okolnosti ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << događaja a održan je i sastanak sa roditeljima i učenicima koji su prisustvovali času praktične nastave.

Dečak je zbrinut na Vojnomedicinskoj akademiji, operisan je i njegovo stanje je stabilno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čačak: Zbog dečačke šale stradalo oko

Izvor: Mondo, 16.Nov.2017

U Mašinsko saobraćajnoj školi u Čačku u sredu se dogodila nezgoda u kojoj je učenik prvog razreda, smera auto-limar, na času praktične nastave zadobio povrede oka...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Direktor škole Mirko Lazović je za RTS rekao da je dečaka slučajno drug pogodio zašiljenom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.