Izvor: Blic, 21.Jul.2023, 17:38

NEVREME STIGLO U SRBIJU! Oluja spustila mrak na Sombor, grad pada u Valjevu: Ovako sada izgleda jezivi olujni oblak koji preti da poklopi celu zemlju (VIDEO)

Superćelijska oluja stigla je večeras u Srbiju. Kako se može videti na snimcima na društvenim mrežama, jak grad pogodio je danas popodne Valjevo, dok se u Somboru ne vidi prst pred okom od kiše i vetra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stiglo nevreme u Srbiju! Grad "tuče" u Valjevu, ovako izgleda oblak koji stiže u našu zemlju

Izvor: 24sedam.rs, 21.Jul.2023

U popodnevnim satima, grad Valjevo je bio na udaru snažnog vetra, obilnih padavina grada i kiše, ostavljajući za sobom razaranje i strah među stanovnicima

Nastavak na 24sedam.rs...

JAKA OLUJA STIGLA U SRBIJU U ovom delu zemlje se ništa ne vidi od grada - oblak koji preti da poklopi celu zemlju izgleda ZASTRAŠUJUĆE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2023

Kako se može videti na snimcima na društvenim mrežama, jak grad pogodio je danas popodne Valjevo...Superćelijska oluja stigla je večeras u Srbiju...Počeo je da duva jak vetar, padaju grad i kiša, a upozorenje RHMZ za Zapadnu Srbiju već je na snazi...A post shared by 192.RS (@192_rs)..Superćelijska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.