NEVIĐENA PREVARA ŠOKIRALA SRBIJU: Čovek danima za 200 dinara iznosio kilograme mesa iz radnje, dok nije otkriveno kako mulja!

Izvor: Kurir, 24.Avg.2019, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐENA PREVARA ŠOKIRALA SRBIJU: Čovek danima za 200 dinara iznosio kilograme mesa iz radnje, dok nije otkriveno kako mulja!

Kasirka Marija iz Niša otkrila je kako ih je jedna mušterija danima potkradala, a njena priče šokirala je Srbiju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVIĐENA PREVARA ZGROZILA SRBIJU: Čovek danima za 200 dinara KRAO KILOGRAME MESA iz radnje, dok nije otkriveno kako je MULJAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2019

Meso nestajalo u ogromnim količinama..Kasirka Marija iz Niša otkrila je kako ih je jedna mušterija danima potkradala, a njena priče šokirala je Srbiju...Ona tvrdi da je svakog dana iz radnje u kojoj radi nestajalo meso, a kamere nisu uhvatile lopova. Prvo su posumnjali na mesara, ali ubrzo su otkrili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.