NETANIJAHU NIJE USPEO DA FORMIRA VLADU, ALI ONDA MU JE PISAO TRAMP: Američki predsdnik po prvi put bivšem izraelskom premijeru uputio ove reči!

Izvor: Kurir, 22.Okt.2019, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NETANIJAHU NIJE USPEO DA FORMIRA VLADU, ALI ONDA MU JE PISAO TRAMP: Američki predsdnik po prvi put bivšem izraelskom premijeru uputio ove reči!

Predsednik Tramp je poslao je pismo izraelskom premijeru Benjaminu Netanijahuu u ponedeljak, čestitajući mu 70. rođendan i nazivajući ga "jednim od mojih najbližih saveznika", ubrzo nakon što je Netanijahu objavio da drugi put u šest meseci nije uspeo da formira vladu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAKON ŠTO NETANIJAHU NIJE USPEO DA FORMIRA VLADU: Tramp mu poslao pismo u kom mu je ČESTITAO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019

Tramp se setio svog prijatelja!..Predsednik Tramp je poslao je pismo izraelskom premijeru Benjaminu Netanijahuu u ponedeljak, čestitajući mu 70. rođendan i nazivajući ga "jednim od mojih najbližih saveznika", ubrzo nakon što je Netanijahu objavio da drugi put u šest meseci nije uspeo da formira...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.