NEMAČKI MEDIJI OBJAVILI ŠTA SE SVE DEŠAVALO U AFERI REKET: Ovo je ozbiljan udarac za vladu Zorana Zaeva

Izvor: Kurir, 14.Avg.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMAČKI MEDIJI OBJAVILI ŠTA SE SVE DEŠAVALO U AFERI REKET: Ovo je ozbiljan udarac za vladu Zorana Zaeva

Afera "Reket" doboko potresa vladu i stranku premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva, sve i da nije direktno upleten u skandal, piše danas Dojče vele. U tom kontekstu, DW navodi da su nekoliko ministra i poslanika članovi ili tesno sarađuju sa nevladinom organizacijom "Međunarodni savez", koja pripada jednom od aktera skandala, Bojanu Jovanovskom, poznatijem kao "Boki 13".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DW: "Reket" drma makedonsku vladu i stranku Zaeva

Izvor: B92, 14.Avg.2019

Bon -- Afera "Reket" doboko potresa vladu i stranku premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva, sve i da nije direktno upleten u skandal, piše Dojče vele...U tom kontekstu, DW navodi da su nekoliko ministra i poslanika članovi ili tesno sarađuju sa nevladinom organizacijom "Međunarodni savez", koja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.