NAUČNIK OTKRIO GDE ĆE OGROMNI ASTEROID UDARITI ZEMLJU ZA 10 GODINA: Bog haosa će ostaviti ogroman krater, a posledice će biti katastrofalne!

Izvor: Kurir, 10.Okt.2019, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAUČNIK OTKRIO GDE ĆE OGROMNI ASTEROID UDARITI ZEMLJU ZA 10 GODINA: Bog haosa će ostaviti ogroman krater, a posledice će biti katastrofalne!

Naučnik Majkl Horn tvrdi da su dosadašnje pretpostavke NASA o mogućem udaru asteroida Apofisa, takođe poznatog pod imenom "Bog haosa", bile pogrešne i istrajan je u svojoj tvrdnji da će pomenuti asteroid udariti Zemlju u roku od 10 godina i prouzrokovati ogromnu štetu nezavisno od mesta udara.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OTKRIVENO! U ovu tačku na Zemlji će udariti ASTEROID: Ostaviće OGROMAN KRATER i KATASROFALNE POSLEDICE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019

Naučnik Majkl Horn tvrdi da su dosadašnje pretpostavke NASA o mogućem udaru asteroida Apofisa, takođe poznatog pod imenom "Bog haosa", bile pogrešne..Horn je izjavio da je njegov istraživački tim mesto gde bi asteroid mogao da udari Zemlju sveo na područje između Severnog i Crnog mora i naveo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.