Izvor: Blic, 07.Okt.2016, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASLEDNICI GVOZDENOG PUKA U niškoj kasarni obeležen Dan Treće brigade Kopnene Vojske

Dan Treće brigade Kopnene Vojske, jedinice koja nastavlja tradiciju slavnog Gvozdenog puka, obeležen je danas u kasarni "Knjaz Mihailo" u Nišu.

- Moramo da budemo uporni, dosledni, istrajni i nadati se boljoj opremi, a osposobljenost je nešto na čemu ćemo raditi i tako biti pravi naslednici našeg Gvozdenog puka, na koji smo ponosni svi, ne samo iz Treće brigade, već i iz Kopnene Vojske i Vojske Srbije - istakao je komandant Kopnene Vojske general-potpukovnik Milosav Simović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Povodom dana jedinice nagrađeni su i pohvaljeni najbolji pojedinci a  prelazna zastavica za najbolju četu pripala je izviđačkoj četi komandnog bataljona kojom komanduje major Lazar Kalat.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.