NARODNA SKUPŠTINA SRPSKE: Usvojena dopuna Krivičnog zakona i odbačene Inckove odluke o genocidu

Izvor: Kurir, 30.Jul.2021, 17:27

NARODNA SKUPŠTINA SRPSKE: Usvojena dopuna Krivičnog zakona i odbačene Inckove odluke o genocidu

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je danas po hitnom postupku Zakon o neprimenjivanju odluke visokog predstavnika kojom se donosi Zakon o dopuni Krivičnog zakona BiH, Zakon o dopuni Krivičnog zakonika Republike Srpske, kao i jedan zaključak.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština RS usvojila zakon o neprimenjivanju Inckove odluke

Izvor: N1 televizija, 30.Jul.2021

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je Zakon o neprimenjivanju odluke Visokog predstavnika, kojom je Valentin Incko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida i ratnih zločina.

Nastavak na N1 televizija...

Stevandić: Pobijedili smo Incka, moramo ostati čvrsti

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2021, 14:19

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da politički predstavnici imaju evidentnu, veliku i neviđenu podršku naroda nakon što su zajednički u Narodnoj skupštini usvojili Zakon o dopuni Krivičnog zakonika Republike Srpske i Zakon o neprimjenjivanju odluke ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.