[NAJAVA] Predavanje o poslovnim šansama i poduhvatima u svemirskoj industriji u Spacehubu u Beogradu

Izvor: TangoSix.rs, 24.Maj.2019, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[NAJAVA] Predavanje o poslovnim šansama i poduhvatima u svemirskoj industriji u Spacehubu u Beogradu

Drugo predavanje u okviru Spacehub projekta biće održano 29. maja od 19 časova u prostorijama Inovacione laboratorije Eureka (Dubrovačka 6) u Beogradu, gde je i otvoren prvi srpski Spacehub, saopšteno je iz Fondacije Serbian Case for Space.
Kako navode, na drugom predavanju biće analizirane poslovne šanse i poduhvati u svemirskoj industriji:
– Naši predavači su dr Aleksandar Sugaris, profesor u Visokoj ICT školi, koji je vodio projekte u Srbiji od kojih su neki >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << bili pionirski za oblast satelitskih komunikacija. Profesor Sugaris će objasniti koje su mogućnosti razvoja biznisa na svemirskim platformama.
Jedan od predavača biće i Petar Matunović, osnivač kompanije CTT, jedne od vodećih srpskih firmi u proizvodnji bespilotnih letelica. Matunović će govoriti o izazovima sa kojima se suočavaju inovatori u ovoj oblasti, kao i poslovnoj klimi u Srbiji.
Takođe, u predavanju će učestvovati i Oskar Marko koji je istraživač na Biosense institutu i njegovo predavanje će biti fokusirano na primenu satelitskih tehnologija u poljoprivredi. –
Svi zainteresovani pozvani su da prisustvuju, ali je zbog kapaciteta prostora neophodno svoje mesto rezervisati putem linka za registraciju.


The post [NAJAVA] Predavanje o poslovnim šansama i poduhvatima u svemirskoj industriji u Spacehubu u Beogradu appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.