Izvor: TangoSix.rs, 07.Jun.2023, 11:00

[NAJAVA] Letački dan „Utva 2023“ na aerodromu Pančevo

Kako je saopšteno iz državne kompanije za projektovanje i proizvodnju aviona Utva iz Pančeva, ove subote (10.06) organizovaće vazduhoplovni događaj na pančevačkom aerodromu nazvan „Utva 2023“. Početak je zakazan za 09:30 časova.
Kako se navodi u saopštenju, Utva ove godine obeležava 86 godina tradicije a slavi i dobijanje prvog srpskog tip sertifikata izdatog nakog 44 godine.
Utva najavljuje okupljanje generalne avijacije, poziva ljubitelje vazduhoplovstva >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << koji će moći da uživaju u, kako je najavljeno, preko 20 različitih civilnih letelica.
The post [NAJAVA] Letački dan „Utva 2023“ na aerodromu Pančevo appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Letački dan „Utva 2023“ 10. juna na aerodromu Pančevo

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Jun.2023

PANČEVO – Vazduhoplovni događaj „Utva 2023“ biće organizovan u Pančevu, na aerodromu, u subotu, 10. juna u 9:30 časova, saopšteno je iz državne kompanije za projektovanje i proizvodnju aviona Utva iz Pančeva. Utva ove godine obeležava 86 godina tradicije, a slavi i dobijanje prvog srpskog...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.