Izvor: TangoSix.rs, 30.Jan.2023, 11:02

[NAJAVA] Javna odbrana završnih projekata iz predmeta Projektovanje letelica na Mašinskom fakultetu

Кatedra za vazduhoplovstvo Mašinskog fakulteta u Beogradu poziva zainteresovane na svečanu javnu odbranu završnih projekata iz predmeta Projektovanje letelica koja će biti održana u četvrtak, 2. februara sa početkom u 14 sasova u Svečanoj sali (211/II), saopšteno je iz Mašinca prošle nedelje.
Studenti završne pete godine na Katedri za vazduhoplovstvo predstaviće svoje grupne radove iz predmeta Projektovanje letelica komisiji i predstavnicima kompanija i institucija iz vazduhoplovne >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << industrije.
– Studenti su tokom poslednjeg semestra podeljeni u timove projektovali razlicite letelice, primenili su sva znanja koja su stekli i na svečanoj odbrani će svoja rešenja prikazati javnosti. Počevši od taktičko-tehničkih zahteva, preko aerodinamičkih i strukturnih proračuna, procene perfomansi, pa sve do procene troškova projekta i cene letelica.
Studenti za 15 minuta treba da ubede komisiju i publiku da su baš njihovi projekti vredni ulaganja i realizacije. – stoji u opisu događaja.
The post [NAJAVA] Javna odbrana završnih projekata iz predmeta Projektovanje letelica na Mašinskom fakultetu appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.