[NAGRADNA IGRA] Ovo su izabrani dobitnici besplatnog termina za simulator B737-800 u Muzeju vazduhoplovstva

Izvor: TangoSix.rs, 14.Nov.2018, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[NAGRADNA IGRA] Ovo su izabrani dobitnici besplatnog termina za simulator B737-800 u Muzeju vazduhoplovstva

Prethodne nedelje Tango Six je, u dogovoru sa Žikom Zuvićem (FLYNG), vlasnikom simulatora letenja B737-800 koji je početkom novembra premešten u Muzeju vazduhoplovstva, odlučio da čitaocima pokloni pet besplatnih termina u trajanju od 15 minuta.
Prema pravilima nagradne igre svi zainteresovani bili su u mogućnosti da ostave proizvoljan komentar ispod teksta, te da kasnije budu birani pomoću aplikacije za nasumičnu selekciju. Od preko 160 čitalaca koji su ostavili >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << komentar, danas biramo pet koji će imati priliku da besplatno isprobaju komande (simuliranog) Boingovog 737-800.
Čitaoci izabrani nasumičnom selekcijom u komentarima su potpisani kao NatasaNemanja S, Laki, Ivana Đ. mixailo.
Svi dobitnici biće kontaktirani putem e-maila sa detaljima o rezeravaciji njihovih besplatnih termina.

The post [NAGRADNA IGRA] Ovo su izabrani dobitnici besplatnog termina za simulator B737-800 u Muzeju vazduhoplovstva appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.