Mrtav muškarac nasred Pančevačkog puta

Izvor: Mondo, 27.Avg.2018, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrtav muškarac nasred Pančevačkog puta

Nepomično telo nepoznatog muškarca ležalo je jutros nasred Pančevačkog puta i prepalo prve vozače koji su se tom ulicom uputili ka gradu.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

"Građani su oko 07.30 ugledali čoveka kako samo leži nasred kolovoza i ne miče se. Odmah su pozvali Hitnu pomoć, koja je nažalost, mogla samo da konstatuje smrt", potvrdili su iz MUP-a.

Prekriveni leš morao je da sačeka policajce da izvrše uviđaj.

Po prvim saznanjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nije reč o saobraćajnoj nezgodi, već je nesrećni muškarac iznenada preminuo verovatno dok je na tom mestu prelazio ulicu.

Dok se uviđaj nije završio, na ovom mestu se formirala velika gužva, pošto su trake u smeru ka gradu morale da budu zatvorene, a vozila da se naizmenično propuštaju, piše "Informer".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.