Moraju da se isele, a nemaju gde: Udruženje za spasavanje životinja neće biti još dugo u zgradi BIGZ-a VIDEO

Izvor: B92, 01.Mar.2021, 09:16

Moraju da se isele, a nemaju gde: Udruženje za spasavanje životinja neće biti još dugo u zgradi BIGZ-a VIDEO

Udruženje Animal Rescue Serbia primorano je da napusti zgradu BIGZ-a, čije su prostorije dosad koristili. Potreban im je novi prostor kako bi smestili povređene životinje koje ne mogu na ulicu. Imaju rok od mesec dana da se isele, a nemaju gde.

"Najveći problem je što tamo imamo dosta životinja - preko 20 mačaka i preko 40 ptica koje su bez krila, mi te ptice ne možemo pustiti na ulicu, bile bi mrtve za dan-dva. Potom imamo problem sa spasilačkom opremom koja zauzima mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mesta. Kancelarijski prostor je najmanji problem, radićemo do kuće", kazao je za TV Prva predsednik pomenutog udruženja Aleksandar Gavrić.

Kako je dodao, za životinje bi bilo dobro kada bi se našla odgovarajuća kuća sa dvorištem.

"Bilo bi idealno da je sve na jednom mestu, kao što je bilo u BIGZ-u", napomenuo je sagovornik TV Prva.

Detaljnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.