Montenegro erlajns u 2017. godini opslužio više od 500 hiljada putnika; U prvih sedam dana ove godine više od 7 hiljada

Izvor: TangoSix.rs, 12.Jan.2018, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montenegro erlajns u 2017. godini opslužio više od 500 hiljada putnika; U prvih sedam dana ove godine više od 7 hiljada

Kompanija Montenegro erlajns je u prethodnoj godini u redovnom, čarter i kod-šer saobraćaju prevezla ukupno 568.591 putnika, odnosno više od četvrtine od ukupno 2,18 miliona putnika na crnogorskim aerodromima, saopštio je taj avio-prevoznik.
Kako navodi, kompanija je sa pet aviona u floti ostvarila ukupan nalet od 10.376 blok sati, odnosno 6.959 letova:
– Pored činjenice da je ostvaren sa flotom od 5 aviona, rezultat dodatno dobija na značaju uzimajući >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << u obzir konstantno rastuću konkurenciju – tokom januara 2017. godine ka Crnoj Gori je saobraćalo 12 avio-kompanija, a tokom jula čak 54. –
Pozitivan trend u komercijalnom poslovanju nastavio se i početkom ove godine, kažu iz Montenegro erlajnsa i dodaju da je kompanija u prvih sedam dana 2018. godine opslužila ukupno 7.480 putnika u sve tri kategorije saobraćaja, što je za 11% više u odnosu na isti period prošle godine:
– Porast u broju prevezenih putnika bilježi se u sve tri kategorije saobraćaja. Samo u redovnom saobraćaju Montenegro erlajns je prevezao 6.566 putnika što je rast od 8% u odnosu na isti period prošle godine. U kod-šer saobraćaju taj procenat rasta iznosi 48%, a u čarter saobraćaju  25%. –

The post Montenegro erlajns u 2017. godini opslužio više od 500 hiljada putnika; U prvih sedam dana ove godine više od 7 hiljada appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.