Montenegro erlajns od 29. oktobra počinje sa zimskim redom letenja

Izvor: TangoSix.rs, 27.Okt.2017, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montenegro erlajns od 29. oktobra počinje sa zimskim redom letenja

Kompanija Montenegro erlajns od 29. oktobra počinje da saobraća po zimskom redu letenja koje će važiti do 24. marta naredne godine, saopštio je crnogorski nacionalni avio-prevoznik.
Iz Podgorice za Beograd letovi će se obavljati dva puta dnevno svim danima, a zbog povećanog interesovanja petkom i do tri puta dnevno, kažu iz te kompanije i dodaju:
– Iz Tivta za Beograd avioni Montenegro erlajnsa saobraćaće jednom dnevno svim danima, a ponedjeljkom, četvrtkom i subotom >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << dva puta dnevno. Takođe, naši avioni će u toku zime letjeti tri puta nedjeljno za Ljubljanu iz Podgorice i to utorkom, petkom i nedjeljom. –
Kako navode, tokom zimske sezone Crna Gora će biti svakodnevno povezana sa prestonicom Austrije čemu doprinosi  saradnja sa austrijskom kompanijom Austrian erlajns. Stoga će crnogorski avio-prevoznik do Beča leteti ponedeljkom, sredom i subotom, dok će svim danima osim sredom i subotom ka toj destinaciji saobraćati avioni Austrian erlajnsa.
Avioni Montenegro erlajnsa će za Rim leteti utorkom, petkom i nedeljom / Foto: Montenegro Airlines – Što se tiče ostalih destinacija avioni Montenegro erlajnsa će letjeti dva puta nedjeljno za Frankfurt  srijedom i nedjeljom, dok će treća nedjeljna rotacija biti uvedena petkom od  15. decembra do 12. januara. Ka Cirihu će se saobraćati tri puta nedjeljno -srijedom, petkom i nedjeljom. – kažu iz te kompanije.
Avioni Montenegro erlajnsa će za Rim leteti utorkom, petkom i nedeljom, dok će se ka ovoj destinaciji letovi sredom, subotom i nedeljom obavljati u saradnji sa italijanskom avio-kompanijom Alitalia, objašnjavaju iz Montenegro erlajnsa i dodaju:
– Po zimskom redu letjenja ka Parizu će se saobraćati dva puta nedjeljno iz Podgorice – utorkom i subotom, a treća nedjeljna rotacija će biti uvedena od 14. decembra do 11. januara i to četvrtkom. Ka Moskvi će avioni Montenegro Airlinesa saobraćati tri puta nedjeljno iz Tivta i to srijedom, petkom i nedjeljom. –

The post Montenegro erlajns od 29. oktobra počinje sa zimskim redom letenja appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Od 29. oktobra zimski red letenja na „Nikoli Tesli“; Direktni letovi ka 62 destinacije

Izvor: TangoSix.rs, 27.Okt.2017

Zimski red letenja na Aerodromu Nikola Tesla počinje od 29. oktobra i važiće do 24. marta 2018. godine, saopšteno je sa beogradskog aerodroma.. Kako navode, tokom zimske sezone 26 avio-kompanija putnicima u redovnom avio-saobraćaju omogućuje direktne letove ka 62 destinacije u 36 država na 4 kontinenta.. –...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.