Montenegro Airlines prevezao više od četvrt miliona putnika za šest meseci 2019. godine

Izvor: TangoSix.rs, 10.Jul.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montenegro Airlines prevezao više od četvrt miliona putnika za šest meseci 2019. godine

Crnogorski nacionalni avio-prevoznik prevezao je 262.954 putnika za šest meseci 2019. godine saopšteno je iz ove kompanije.
– To je za 12.221 putnika ili 4,9 odsto više u odnosu na isti period prethodne godine koja se računa kao rekordna po broju prevezenih putnika.
Kada se posmatra samo prethodni mjesec, Montenegro Airlines je i u junu nastavio sa odličnim komercijalnim rezultatima. U sve tri kategorije saobraćaja prevezeno je ukupno 77.348 putnika, što je 5 odsto više nego >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << u junu prošle godine.
„Plan nam je da u ovoj jubilarnoj godini u kojoj Montenegro Airlines slavi 25 godina od osnivanja prevezemo više od 660.000 putnika,“ / Foto: Montenegro Airlines Najnoviji podaci pokazuju da je Montenegro i u drugom kvartalu ove godine nastavio pozitivan i uspješan trend ekonomskog rasta sa početka godine. Činjenica je da smo uspjeli da prevezemo više putnika u odnosu na prošlu godinu koja je po svemu bila rekordna. To će se pozitivno odraziti na prihode i na poslovni rezultat, međutim tu je i dalje prisutan niz otežavajućih okolnosti koje se odnose prije svega na visoku cijenu avio-goriva, a potom i na ekstremno visoke troškove restauracije i iznajmljivanja zamjenskih motora za avione tipa Embraer.
Plan nam je da u ovoj jubilarnoj godini u kojoj Montenegro Airlines slavi 25 godina od osnivanja prevezemo više od 660.000 putnika, i ostvarimo bolji poslovni rezultat u odnosu na prošlu godinu. – izjavio je izvršni direktor kompanije Živko Banjević i naglasio da kompanija i pored velike konkurencije za šest meseci ove godine i dalje prednjači u broju prevezenih putnika na crnogorskim aerodromima.
The post Montenegro Airlines prevezao više od četvrt miliona putnika za šest meseci 2019. godine appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Porsche u prvoj polovini 2019. povećao prodaju za 2 odsto

Izvor: AutoBlog, 11.Jul.2019, 07:53

Jedna kratka vest iz Porschea koji je saopštio da je u prvih šest meseci ove godine širom sveta prodao ukupno 133.484 svojih vozila (2 odsto više u poređenju sa istim prošlogodišnjim periodom). Najprodavaniji model je Macan sa 47.367 primeraka, dok je najveći rast prodaje zabeležio Cayenne (plasirano...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.