Izvor: Blic, 01.Dec.2023, 19:38

"Momcima ne pada na pamet da me dotaknu!" ISPOVEST HIV POZITIVNE DEVOJKE: "Živim najnormalnije, radim, treniram, družim se, ali strahujem da li ću ikada IMATI PORODICU!"

- Kada sam saznala da sam HIV pozitivna, prva emocija je bila zbunjenost pošto nisam imala neki buran seksualni život, bila sam u samo nekoliko dugih veza. Kasnije se ispostavilo da sam ga dobila od poslednjeg momka sa kojim sam bila pet godina, a da ni on sam nije znao da ima HIV - govori u ispovesti za "Blic" devojka (ime i prezime poznato redakciji) u ranim tridesetim godinama o svojoj borbi sa HIV-om, ali pre svega sa ogromnim teretom stigme i diskriminacije u društvu!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.