Izvor: Blic, 12.Feb.2024, 22:30

Molera Željka pogodile su jezive ispovesti žena sa porođaja pa je odlučio da pomogne, onako kako on može - KREČENJEM PORODILIŠTA (FOTO)

Moler Željko Šutuljić iz Ljiga osoba je koja se ne sreće često. Željko je čovek velikog srca, otac predivne trogodišnjakinje i muškarac koji smatra da svaka trudnica treba da ima poseban tretman. Čovek kojem su teško pale priče o akušerskom nasilju u Srbiji, i koji je na bilo koji način želeo da doprinese gradu u kom živi sa svojom porodicom. Zato je odlučio da Gradskoj bolnici na Zvezdari ponudi svoje usluge i okreči porodilište. Besplatno. Kako bi se, makar na taj način, buduće mame osećale prijatnije i lepše u svojim sobama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mladi moler želi besplatno okrečiti porodilište: Rasplakale ga priče majki

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2024

Mladi moler iz Srbije Željko Sutuljić odlučio je da za sve buduće mame učini nešto kako bi im boravak u porodilištu bio ugodniji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.