Mogući odroni u klisurama i stenskim usecima

Izvor: Akter, 02.Jun.2015, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogući odroni u klisurama i stenskim usecima

Danas su u klisurama i stenskim usecima mogući odroni, upozorava Auto-moto savez Srbije i savetuje vozače da smanje brzinu i ne ulaze u rizična preticanja kolona

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta.

Na auto-putu E-75, deonica Mali Požarevac - Raljabiće, sužen je saobraćaj u zoni petlje Vodanj, a biće zatvoreno i isključenje sa auto-puta na petlji Umčari iz pravca Beograda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter <<
Zbog radova na obilaznici oko Beograda izmenjen je saobraćaj na državnom putu I A reda broj 1, kod petlje Batajnica, u dužini od 4,3 kilometara.

Zbog radova biće zatvoreno isključenje sa autoputa na petlju Kolari, zbog čega se saobraćaj usmerava na petlju Ralja.

Na delu autoputa E-75, blizu naselja "Džep", u smeru Leskovac-Vranje, saobraćaj je preusmeren na levu traku autoputa.

Na autoputu E-75 iz pravca Novog Sada ka Beogradu zatvorena su dva kanala za naplatu putarine pa će naplatna stanica Stara Pazova raditi sa smanjenim kapicitetom.

Zbog izgradnje koridora 10 na delu autoputa E-75 saobraćaj se na paralelne puteve preusmerava kod Grdelice, između Poloma i Prevalca, između Vladičinog Hana i Vranja, na deonici kod mesta Gramađe.

Prema informacijama "Železnice Srbije" zbog planiranih radova na pružnim prelazima magistralne pruge Beograd - Mladenovac - Niš - Preševo - državna granica, saobraćaj će se na deonicama gde se izvode radovi, obavljati prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji na delovima gde se ukršta pruga sa ulicama ili putevima uz naizmenično propuštanje vozila.

Zbog veće količine vode na kolovozu saobraćaj je otežan na Đerdapskoj magistrali, a posebno na području Golupca, pa AMSS vozačima savetuje korišćenje alternativnog puta preko Kučeva.

Saobraćaj je sužen na državnom putu I B reda broj 21, deonica Kosjerić-Požega.

Obustavljen je saobraćaj za putnička vozila na državnom putu I B reda, deonica Divljaka-Ivanjica.

Izmenjen je režim saobraćaja na državnom putu I B reda br.15 zbog radova na popravci mosta u Vrbasu kod fabrike Trivit.

Zbog klizišta je sužen saobraćaj na državnom putu I B reda broj 21, deonica Petrovaradin-Irig.

Na državnom putu I B reda br. 28 saobraćaj će se odvijati nnaizmeničnim propuštanjem vozila na deonici nUžice-Kostojevići-Rogačica-Okletac.

Put IB-28 Dub-Rogačica zatvoren je saobraćaj zbog klizišta u Kostojevićima.

Izmenjenj je saobraćaj na državnom putu I B reda broj 43, deonica Prosek - Crvena reka i na državnom putu I/B reda broj 35, deonica Svrljig-Malča, preko prevoja Gramada.

Na Autoputu E80, Niš – Dimitrovgrad, deonica od Čiflika do Staničenja, biće potpuno obustavljen saobraćaj u zoni mosta u Čifliku u vremenskom periodu od 9 do 11 i od 14 do 16 časova.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Oprezno zbog odrona u klisurama i usecima

Izvor: RTS, 02.Jun.2015

Zbog mogućih odrona u klisurama i stenskim usecima, vozačima se savetuje da smanje brzinu, da ne ulaze u rizična preticanja kolona i da poštuju saobraćajnu signalizaciju, saopštio je Auto-moto savez Srbije. . Prema podacima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.