Modernizacija železničkog Koridora 10 iz kredita EBRD

Izvor: Blic, 27.Okt.2017, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modernizacija železničkog Koridora 10 iz kredita EBRD

Sredstva iz kredita Evropske banke za obnovu i razvoj biće iskorišćena za projekat rehabilitacije i modernizacije deonica duž železničkog Koridora 10, obnovu deonice Beograd-Rakovica-Resnik i ostale železničke infrastrukture, saopštilo je danas preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije".

Predloženim projektom, čija je ukupna procenjena vrednost oko 91,5 miliona evra, obuhvaćeni su rekonstrukcija deonice Jajinci-Mala Krsna, obnova železničke stanice Mala Krsna, obnova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << železničke infrastrukture na različitim prugama, informacioni sistem za izradu reda vožnje, sistem daljinskog upravljanja u železničkom čvoru Beograd i sistem za vizuelno i audio informisanje putnika.

Tenderski postupak za ove poslove bi, kako se očekuje, trebalo bi da započne u periodu od poslednjeg kvartala 2017. godine do drugog kvartala 2018. godine, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.