Izvor: B92, 05.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogo telefonskih prijava korupcije

Beograd -- Ministar prosvete Slobodan Vuksanović izjavio da telefon za prijavu korupcije na fakultetima "neprestano radi".

Vuksanović je rekao da se svi pozivi pažljivo proveravaju, da niko ne bi bio "oblaćen". On je međutim dodao da se polovina poziva odnosi na nadležnost drugih ministarstava.

Ministarstvo prosvete je 28. februara uvelo posebnu telefonsku liniju preko koje gradjani Srbije mogu da prijave korupciju na fakultetima.

Radi suzbijanja korupcije "uvešće se i druge mere, kao što su polaganje pred dvočlanom komisijom, polaganje i pisanih i usmenih ispita pred publikom, van kabineta, ali i snimanje ispita diktafonom", rekao je Vuksanović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.