Mladić sprečio maloletnicu da izvrši samoubistvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2010, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić sprečio maloletnicu da izvrši samoubistvo

VALJEVO - Nemanja Mezin (25) iz Valjeva spasao je danas oko podneva maloletnu devojku koja je pokušala samoubistvo.

Kako je javio regionalni Radio Patak sedamnaestogodišnja devojka iz okoline Valjeva, koja je pokušala da se ubije skokom sa brane u ledeni Gradac u stabilnom je stanju.

Devojka je zbrinuta u valjevskoj bolnici, gde je zadržana na lečenju iako joj vitalne funkcije nisu ugrožene.

Devojku su uočile dve žene koje su se šetale uz obalu Gradca i počele >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da dozivaju pomoć.

U tom trenutku naišao je Nemanja Mezin, koji živi u blizini brane i bez razmišljanja je skočio u vodu.

Mezin je Radio Patku rekao da je izvlačenje devojke potrajalo nekoliko minuta, ali se njemu činilo da traje "čitavu večnost".

Dodao je da se nada da će se devojka brzo oporaviti i zamolio njene roditelje da "brinu više o njoj, ako ima neki razlog zbog kojeg je pokušala da se ubije".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spasao devojku samoubistva

Izvor: B92, 12.Apr.2010

Valjevo -- Nemanja Mezin (25) iz Valjeva spasao je oko podneva maloletnu devojku koja je pokušala samoubistvo... Kako je javio regionalni Radio Patak sedamnaestogodišnja devojka iz okoline Valjeva, koja je pokušala da se ubije skokom sa brane u ledeni Gradac, u stabilnom je stanju. Devojka je zbrinuta...

Nastavak na B92...

SPREČIO SAMOUBISTVO DEVOJKE

Izvor: Kurir, 12.Apr.2010

VALJEVO, 12. april 2010. (FoNet) - Dvadesetpetogodišnji Nemanja Mezin iz Valjeva spasao je danas život maloletnici koja je skočila u vodu sa brane na Gradcu, javio je Radio Patak. Sedamnaestogodišnja devojka iz okoline Valjeva koja je pokušala da se ubije, u stabilnom je stanju i nalazi se u valjevskoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.