Mladić koji je udavio devojku i pobegao! (FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 13.Feb.2013, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić koji je udavio devojku i pobegao! (FOTO)

Aleksandar Šundića (23), koji je osumnjičen da je jutros oko 10.30 sati u beogradskom naselju Medaković zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (25), i dalje je u bekstvu i policija traga za njim.

Prema nezvaničnim informacijama nesrećna devojka pronađena je mrtva u krevetu sa hematomom na vratu. Naime osumnjičeni mladić je navodno iz stana posle ubistva pozvao telefonom svog druga i rekao mu:"Posvađali smo se, mislim da sam je ubio. Dođi u njen stan", rekao je navodno Aleksandar. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Njegov drug po dolasku u stan odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć, dok je Aleksandar pobegao pre dolaska policijske patrole.Navodno kao glavni motiv zločina spominje se ljubomora, a policija još ispituje ove navode.Zanimljivo je da niko od komšija zadavljene devojke nije čuo nikakvu buku ili dozivanje u pomoć, kao i da se ubistvo dogodilo do dolaska policije.Prema nezvaničnim informacijama Stela se sa Aleksandrom Š. preselila u iznajmljeni stan u naselju Medaković pre nekoliko meseci, kada se ona navodno zaposlila u jednoj velikoj farmaceutskoj kući.Policija i dalje intenzivno traga za njenim momkom Aleksandrom Š. koji se sumnjiči za ovo ubistvo.Stela je koliko se može saznati sa njene Fejsbuk stranice završila medicinski fakultet, a povodom toga 13, jula 2012 ostavila je značajan post:“ Neopisiva sreća, ludilo, uzbuđenje jer dva slova menjaju stvar…. Dr Stela Gundelj. Gotov Fakultet", napisala je tragično nastradala Stela.Tekst: Kurir

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.