Mladić izboden u Žarkovu!

Izvor: Mondo, 21.Maj.2017, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić izboden u Žarkovu!

Jedan mladić izboden je nožem, dok su tri osobe povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći i rano jutros u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Mladić, star oko 20 godina, teško je povređen u 00:24 sati u Trgovačkoj ulici, kod broja sedam, u Žarkovu, kada je izboden nožem, a zadobio je i povrede po glavi nanete tupim predmetom, te je prebačen u Urgentni centar.

U sudaru automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i putničkog vozila, do kojeg je došlo u 04:58 sati na uglu Vidikovačkog venca i Patrijarha Joanikija, povređeni su muškarac i žena, ali nisu vitalno ugroženi.

Muškarac je odvezen na Vojnomedicinsku akademiju, dok je žena prebačena u Urgentni centar.

Još jedan muškarac (65) povređen je u 19:12 časova u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali, kod isključenja za Barajevo, i prevezen u Urgentni centar, ali nije vitalno ugrožen.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 159 puta, od kojih 29 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali astmatičari i srčani bolesnici.

U Beogradu su se juče dogodile četiri saobraćajne nesreće, u kojima niko nije teže povređen, a Hitna pomoć je intervenisala 125 puta, od kojih 50 na javnom mestu, dodala je Macura.

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Mladić izboden nožem u Žarkovu!

Izvor: Kurir, 21.Maj.2017

...Mladić od oko 20 godina, teško je povređen u 00:24 sati u Trgovačkoj ulici, kod broja sedam, u Žarkovu, kada je izboden nožem, a zadobio je i povrede po glavi nanete tupim predmetom, te je prebačen u Urgentni centar..U sudaru automobila i putničkog vozila, do kojeg je došlo u 04:58 sati na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.