Izvor: RTS, 29.Nov.2021, 16:56

Mladić iz Preševa koji je preživeo udes u Bugarskoj otpušten iz bolnice

Ljuljzim Sulejmani, državljanin Srbije koji je nedavno preživeo udes na auto-putu u Bugarskoj, otpušten je iz bolnice u Sofiji, kaže ambasador u Bugarskoj Željko Jović. Sa Sulejmanijem je otpuštena i njegova verenica.
Željko Jović je izjavio da je državljanin Srbije, nedavno povređen u tragediji na auto-putu Struma u Bugarskoj, Ljuljzim Sulejmani (1995) iz Preševa, otpušten iz bolnice u Sofiji.

Sa Sulejmanijem je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << otpuštena i njegova verenica, koja je takođe bila povređena.
Sulejmani je stigao u Vranje. Dočekala ga je porodica i nalazi se na odeljenju hirurgije zdravstvenog centra, na kontrolnom pregledu.

"Mi smo iz Bugarske ušli u Srbiju uz veliku asistenciju Ministarstva zdravlja Srbije, po nalogu ministra spoljnih poslova Srbije Nikole Selakovića. Ambasada Srbije u Sofiji je organizovala prebacivanje Ljuljzima Sulejmanija iz bolnice u Sofiji u zdravstveni centar u Vranju", naveo je Jović.
U požaru koji je izbio nakon udesa autobusa u Bugarskoj poginule su 44 osobe, a preživelo je osmoro putnika.   

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otpušten iz bolnice; mladić iz Srbije preživeo strašnu nesreću u Bugarskoj

Izvor: B92, 29.Nov.2021

Beograd -- Ljuljzim Sulejmani, državljanin Srbije koji je preživeo udes na auto-putu u Bugarskoj, otpušten je iz bolnice u Sofiji, kaže ambasador u Bugarskoj Željko Jović...Sa Sulejmanijem, otpuštena je i njegova verenica...Željko Jović je izjavio da je državljanin Srbije, nedavno povređen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.