Minus zakovao autobuse u Gornjem Milanovcu

Izvor: Glas javnosti, 09.Feb.2012, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minus zakovao autobuse u Gornjem Milanovcu

GORNJI MILANOVAC - Osam polazaka autobusa u Gornjem Milanovcu otkazano je jutros pošto se nafta u njima zaledila, jer je u tom gradu izmereno minus 25 stepeni.

Otpravnik na autobuskoj stanici u Gornjem Milanovcu Milutin Gačić rekao je da nikada manje putnika nije bilo nego jutros, jer škole ne rade, a građani izbegavaju da izlaze po "sibirskom mrazu". Predsednik opštine Milisav Mirković rekao je je da je u rudničko-takovskom kraju još uvek zavejano 180 domaćinstava u kojima živi >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << 420 članova, i da su preduzete sve mere da se dođe do njihovih kuca. Elektrodistribicija u Gornjem Milanovcu stavila je danas na raspolaganje Opštinskom štabu za elementarne nepogode četiri vozila "lada niva".

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

MINUS ZAKOVAO AUTOBUSE U GORNJEM MILANOVCU

Izvor: Kurir, 09.Feb.2012

Osam polazaka autobusa u Gornjem Milanovcu otkazano je pošto se zaledila nafta..GORNJI MILANOVAC - Osam polazaka autobusa u Gornjem Milanovcu otkazano je jutros pošto se nafta u njima zaledila, jer je u tom gradu izmereno minus 25 stepeni...Otpravnik na autobuskoj stanici u Gornjem Milanovcu Milutin...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.